Велинград - online - Наше училище спечели два проекта по “Еразъм+” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Наше училище спечели два проекта по “Еразъм+”
Публикувано 2016-09-06 10:33:59 от Темпо

Ученици и учители от 109 български училища и детски градини ще обменят опит и образователни практики със свои връстници и колеги в Европа по европейска образователна програма Еразъм +, съобщи Министерството на образованието дни преди откриването на новата учебна година.

През 2016-2017 г. те ще се включат в международни обучения и ще се запознаят с начина на преподаване в различни държави. Проектите предвиждат учениците да бъдат настанявани в семейства в страната, в която отиват на краткосрочен обмен, както и да посещават училищните занятия не по-малко от 5 дни. В същото време учителите ще могат да обменят опит с европейските си колеги за иновативни методи на преподаване за повишаване на качеството на образованието. Някои от педагозите ще преминат обучения за превенция на отпадането на деца от образователната система.
Центърът за развитие на човешките ресурси е одобрил проектите на 11 училища, които ще бъдат координатори и ще посрещнат у нас педагози и ученици от други държави. Други 98 училища ще се включат като партньори в проекти на европейски образователни институции и ще посетят съответните държави. Между тези 98 училища е и велинградското СУ “Св.св. Кирил и Методий”, което печели два проекта с английски и немски език за 23 240 евро и 20 370 евро.
Директорите на училищата ще преминат обучителен семинар за управление на проектите на 19-ти и 20-ти септември, когато ще се сключат договорите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България