Велинград - online - РИОСВ пусна спортния комплекс в Драгиново без ОВОС 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

РИОСВ пусна спортния комплекс в Драгиново без ОВОС
Публикувано 2016-09-06 10:36:47 от Темпо

С решение на директора на Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пазарджик К. Гешев от 24 август 2016 г. строителството на бъдещия спортен комплекс в Драгиново ще започне без процедура по оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС). Според инспекцията няма вероятност изграждането на спортните съоръжения да окажат значително отрицателно въздействие върху природните местообитания. Определените за целта от община Велинград близо 20 декара в местността Градев дол не попадат в защитени зони и в мрежата НАТУРА.

Инвестиционното предложение на Община Велинград включва изграждането на модерен спортен комплекс: тренировъчно футболно игрище със съблекалня, игрище за футбол на малки вратички със съблекални, заведение за хранене, съблекални с бани, санитарни възли, стаи за съдии, лекарски кабинет, офиси и технически помещения, открит паркинг. Достъпът до съоръженията ще се осъществява по съществуващ общински път, като в близост има възможност за свързване с ел. захранване. Водоснабдяването на обектите ще стане чрез изграждане на отклонение от около 500 метра до близкия водопровод. Отпадъчните води ще се събират в изкопна яма, за чието редовно почистване и транспортиране до пречиствателната станция ще бъде сключен договор.
От РИОСВ съобщават, че населението на Драгиново е било информирано за инвестиционните намерения на общината и в законовия срок няма постъпили възражения.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България