Велинград - online - И дървообработващи фирми ще помагат за кръста 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

И дървообработващи фирми ще помагат за кръста
Публикувано 2016-09-06 10:38:55 от Темпо

На 1 септември кметът Костадин Коев проведе среща с представители на дървообработващи фирми от Велинград. Като член на инициативния комитет за изграждане на християнски кръст София Ключкова представи идеята и етапите за нейното осъществяване. Г-жа Ключкова подчерта, че голяма част от фирмите се включват в строителството, доставката на бетон, осигуряването на мълниезащита, осветяването и др., като правят големи отстъпки от цените.
Тя благодари за пореден път на кмета К. Коев за активното съдействие от страна на общината, без което проектът трудно би бил осъществен.
Представен бе идеен проект за пространството около кръста, разработен от арх. М. Манолов, в който са предвидени пейки, алпинеум, дървени перголи и др. Представителите на дървообработващия бранш изразиха мнение, че ако горските стопанства осигурят дървен материал, то фирмите ще изработят всичко необходимо безплатно. Предстои нова среща, на която да бъде обсъден по-конкретен и детайлен проект за визията на района около бъдещия железен кръст.
В срещата участва и Петко Петков, мениджър на хотел “Бор”, който обърна внимание, че спешно трябва да бъде заградена и обезопасена строителната площадка на кръста, защото в момента тя е оградена само с червени ленти и е опасна за преминаващите.
Пред дървообработващите фирми кметът Костадин Коев сподели и идеята на общината тази година да бъде организиран Коледен базар на центъра на Велинград, в направата на който те също биха могли да се включат.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води