Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.09.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.09.16
Публикувано 2016-09-06 10:42:14 от Темпо

ГРАДИНИ Приключва ваканцията за детските градини на територията на община Велинград. В момента текат последните довършителни ремонти и на 12 септември (понеделник) всички детски градини ще отворят врати, съобщи ресорният зам.-кмет Сергей Кичиков.


ФИНАНСИ Община Велинград организира на 19 септември 2016 г. обществено обсъждане на отчета на бюджета за 2015 г. На сайта на общината вече е публикуван доклад за касовото изпълнение на бюджета, с който гражданите могат да се запознаят преди общественото обсъждане.

БЕДСТВИЯ Към Областната управа в Пазарджик се създава Областен съвет за намаляване риска от бедствия. В състава на съвета влизат кметовете на общини, по един представител на общинския съвет, директорите на Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”, ОДМВР, териториалната дирекция на Държавна агенция “Национална сигурност”, Центъра за спешна медицинска помощ, ръководителите на териториалните звена на централната администрация на изпълнителната власт, юридически лица с нестопанска цел, и други, имащи отношение към намаляването на риска от бедствия. Предвижда се разработването на програми и проекти за намаляване на риска от бедствия, системи за ранно предупреждение, специализирани обучения в училищата, повишаване на информираността на населението за защита и начините за бърза и неотложна медицинска помощ при различните видове бедствия.

ПОРЪЧКА 9656 лева е прогнозната стойност на обществената поръчка за доставка на канцеларски материали, обявена от Община Велинград. Поръчката е по проект на Центъра за социално включване “Развитие” по Оперативна програма “Региони в растеж”. Със сумата трябва да бъдат доставени боички, четки, рисувателни блокчета, принтер, различни игри и др. Датата на публичното състезание е 20 септември 2016 г.

ДРЕГЕР 22-годишен шофьор от с. Враненци с инициали К. М. бе задържан през седмицата с 1.56 промила алкохол. Полицията в Разлог залови 37-годишния велинградчанин П. З., управлявал лек автомобил “БМВ” с 1.23 промила алкохол.

От редакцията: Заради поредицата от почивни дни този брой на “Темпо” е отпечатан на 2 септември 2016 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води