Велинград - online - Ноти по пясъка 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

Ноти по пясъка
Публикувано 2016-09-13 09:27:00 от Темпо

От 01.09. до 03.09.2016 г. в гр. Приморско се проведе Първият международен фестивал за поп и рок музика “Ноти по пясъка”. Ние се възползвахме от това наименование и решихме да се потопим в значението на името на конкурса. Всички участници бяха разделени в пет възрастови групи, както при останалите конкурси, които посещаваме. Тъй като фестивалът е международен, имаше участници от Испания, Малта, Гърция и др. Ние, възпитаниците на сем. Казалиеви от ДЮВИШ “Звънче”, бяхме разпределени в четири от групите.

В I-ва възрастова група взе участие една от най-малките възпитанички, а именно Анжелина Денчева. Тя се представи с песните “Защо” и “Джамайка” и с чудесните си изпълнения спечели II-ро място .
Във II-ра възрастова група се яви нашата прекрасна Калина Десподска с юбилейната си песен “Пътуване” и песен от испанския филм “Виолета”. Тя също се представи прекрасно и затова получи II-ро място. През цялото време имаше много музикални изяви на участниците от Испания , които представиха своя нов мюзикъл.
В III-та възрастова група участие взеха нашите прекрасни Николета Сачкова и Венелин Каленов. Те се представиха и като дует и спечелиха престижното II-ро място с юбилейната им песен “На сцената” и песен от филма “Брилянтин”. А индивидуални участия бяха: за Венелин юбилейната песен “Баща ми, рокендролът и аз” и “Make it rain”, с които спечели III-то място, а Николета с юбилейната песен “Само с любов” и “Love runs out’ получи II-ро място.
А аз - Иванка Алексиева се явих в IV-та възрастова група също с юбилейната си песен “Вярвам” и една от прекрасните песни на Лили Иванова “Закъснение’. Аз спечелих също III-то място.
Всички ние, които участвахме на този фестивал, се върнахме със сърца, изпълнени с много положителна енергия и приятни емоции, които ще запомним за цял живот. По време на фестивала се проведоха майсторски класове на членове от журито, в които ние се запознахме и създадохме нови приятелства с различни участници. Времето беше чудесно , сцената беше изпълнена непрекъснато с песни и танци. Взехме участие и в импровизирания концерт, който се проведе на центъра в гр. Китен. Представихме се прекрасно и получихме много аплодисменти.
Благодарим на нашите прекрасни ръководители сем. Казалиеви за това, че ни подкрепят и ни обучават, за да можем да се явяваме на фестивали и конкурси, да се състезаваме с музикални училища и паралелки и по отличия да се нареждаме наравно с тях. Аз от мое име и от името на нашите ръководители, на всички деца от ДЮВИШ “Звънче“ пожелавам успешна нова учебна година и още много бъдещи успехи! Нека Бог ни пази, за да сбъднем мечтите си!
Иванка Алексиева

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай