Велинград - online - ПОЩА: Безплатна антиреклама за Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПОЩА: Безплатна антиреклама за Велинград
Публикувано 2016-09-20 08:58:07 от Темпо

Тя се дължи на нехайното отношение на някои общински служители към своите задължения, за които им се плаща.
Гостите на Велинград, пристигащи и заминаващи с влак и автобус в и от града са много изненадани от следните неудобства и неприятни гледки, с които са посрещани и изпращани. Нормално е на перона на всяка гара да има чешма с течаща вода. Такава чешма имаше и на жп-гарата в кв. Лъджене във Велинград. Но от известно време тази чешма е суха, без кран и вода, в окаяно състояние.

Попитах служител на гарата кой е отговорен за състоянието на чешмата. Той отговори: “Не знам, това не е грижа на гарата, но зад нея наблизо има чешма с вода”. Това е вярно, има чешма и на близкия пазар. Но пътуващите и пристигащите с влак гости на Велинград едва ли знаят за тези чешми, а и дали ще имат време да ги търсят? Случаят с чешмата на гарата е въпрос на престиж и самоуважение за Велингад. Кога и кой ще го реши?
В парка между жп-гарата в Лъджене и супермаркета “Билла” има две алеи, водещи до магазина и до автогара Велинград. На тези алеи има няколко, мисля 6, допотопни пейки, чието състояние е плачевно. При някои от тях е останал само металният им скелет и те са неизползваеми. Край пейките няма кошчета за смет.
Сегашният лош изглед на парка подхожда на безлюдно, запустяло село, а не на един от най-хубавите и щедро надарени от Бога с природни богатства и хубости родопски град - Велинград.
Решението на проблема е просто - основно ремонтиране на пейките и те да останат като ретроатракция със своя стар модел или да се заменят с нови пейки, каквито има в други паркове. И то без да се чакат пари от европейските фондове.
Александър Арнаудов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай