Велинград - online - Кампанията на Илияна Йотова стартира от нашата област 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кампанията на Илияна Йотова стартира от нашата област
Публикувано 2016-09-20 09:22:46 от Темпо

След 6 години на “тиха дипломация” България остана в периферията на Европа. Искам да имаме независима и достойна държава, която с воля да отстоява мястото и позициите си. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова на среща във Велинград. За такава България искам да се преборим на предстоящите избори и нашите деца утре да кажат, че ще живеят и работят тук, допълни тя.
Влизам в тази кампания, за да спечелим и нямаше да го направя, ако не бях убедена в това, категорична бе Йотова. Заблуждават ни, че ГЕРБ са силни и затова бавят кандидатите си, истината е , че нямат подготвени кандидатури, посочи тя. Нашата амбиция е хората да ни чуят и разберат, да почувстват в нас мотива за единение. В Инициативния комитет за нашата подкрепа поискаха да се включат хора професионалисти и лидери на обществени мнения, това ни показа, че сме на прав път и ще получим широка подкрепа, каза кандидатът за вицепрезидент.
През изминалите години в работата си Илияна Йотова убедително защитаваше интересите и мястото на България в Европа, но и винаги беше близко до хората, до техните ежедневни проблеми, посочи областният председател на БСП Йордан Младенов, който също участва в срещата. Той изрази увереност, че ген. Румен Радев и Илияна Йотова са най-силната кандидатпрезидентска двойка, която ще се бори за българските каузи.
Участниците в срещата, сред които и общинските председатели на БСП Велинград, Ракитово и Сърница - Георги Янчев, Нина Димова и Гюрсел Мусов, пожелаха успех на Илияна Йотова и припомниха, че всяко предизвикателство, към което е тръгвала от област Пазарджик, е завършвала успешно.
Велина Георгиева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води