Велинград - online - Дадоха секретарското място в РИК на ДПС 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дадоха секретарското място в РИК на ДПС
Публикувано 2016-09-20 09:23:38 от Темпо

Със свое решение от 16 септември 2016 г. Централната избирателна комисия (ЦИК) назначи състава на Районната избирателна комисия (РИК) за избирателен район Пазарджик. До служебното назначение се стигна, след като преговорите между парламентарните сили при областния управител завършиха без консенсус, защото БСП и ДПС настояваха техен представител да бъде секретар на комисията. В крайна сметка ЦИК даде секретарското място на ДПС.

В окончателния си състав РИК - Пазарджик ще има председател от ГЕРБ - Йордан Кожухаров, зам.-председатели ще са Петър Мулешков и Емилия Лазарова, секретар Васвие Мехмедова и членове: Георги Добрев, Сашо Гешев, Янчо Дрянов, Йордан Димитров, Атанаска Гочева, Али Чешмеджиев, Стойко Власев, Петър Белчев и Ивайла Георгиева.
Подготовката за президентските избори и националния референдум на 6 ноември 2016 г. тече и във Велинград. Кметът Костадин Коев издаде заповедта за образуване на избирателни секции, които ще бъдат 22 във Велинград и 25 във всяко от кметствата. Секции ще има и в Белодробната болница, “СБР-НК”, болница “ВИТА” и Дома за възрастни хора “Ела”. По решение на директорите секции могат да бъдат разкрити и в болниците “МБАЛ-Велинград” и “Здраве”. При подадени в срок заявления общината има готовност да определи 21 подвижни секции за гласуване на хора с физически затруднения.
С друга заповед от 7 септември кметът К. Коев определи местата за обявяване на предварителните избирателни списъци. Заповедта е на сайта на общината, откъдето гражданите могат да получат нужната информация.
В началото на идната седмица започват консултациите за състава на секционните избирателни комисии. Първите консултации между парламентарните политически сили във Велинград са насрочени за 27 септември 2016 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България