Велинград - online - Първи звънец в 15 училища в община Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първи звънец в 15 училища в община Велинград
Публикувано 2016-09-20 09:26:56 от Темпо

На 15 септември училищният звънец възвести началото на новата учебна година във всички училища на територията на община Велинград. 401 първокласници и техните родители и близки изживяха неповторимото вълнение на първия учебен ден и срещата със своята първа учителка. На училище тръгнаха общо 3735 ученици в общинските училища плюс учениците в трите професионални гимназии във Велинград.

В тържествата на 15 септември се включи кметът на община Велинград Костадин Коев, който присъства на откриването на учебната година в СУ “Св.св. Кирил и Методий”, ОУ “Христо Ботев” и Помощното училище “Драган Манчов”. В СОУ “В. Левски” гост на тържеството беше зам.-кметът Светла Томова, а в Професионалната гимназия по горско стопанство “Хр. Ботев” председателят на Общинския съвет Бельо Мандраджиев.
Три от училищата започнаха учебната година с нови директори: Любка Байлова в ПГИТ “Алеко Константинов”, Юлия Трионджиева в ОУ “Неофит Рилски” във Велинград и Дуня Бошнакова в СУ “М. Драгинов” в Драгиново. В началото на настоящата седмица се очаква и името на новия директор на дирекция “Хуманитарни и социални дейности” в общината - пост, за който се се състезават Мариана Зинкова и Ангелина Колева.
Учебната 2016/2017 г. започна с традиционните пожелания за успехи към учениците и учителите, върху чиито гърбове се изсипват и поредните реформи в българската образователна система. На добър час и нека за знанието и образованието на нашите деца да ни е грижа всеки ден, а не само на 15 септември.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай