Велинград - online - Мощни автомобили търсиха три локации във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Мощни автомобили търсиха три локации във Велинград
Публикувано 2016-09-27 08:44:48 от Темпо

На централния площад във Велинград на 25 юли 2016 г. официално бе закрит тазгодишният втори по ред празник на скоростта, организиран от Премиум Рали София - Свети Влас. Паркираните пред хотел “Здравец” луксозни автомобили, сред които Nissan GT-R, Mercedes CL63 AMG, Chevrolet Camaro SS, BMW M5, Polaris Slingshot и други, приковаха вниманието на велинградчани и многобройните гости на курорта през почивните дни. Ралите преминава вече няколко години през Велинград, така че вече има както фенове, така и познавачи на различните марки возила.

Събитието се проведе от 22 до 25 септември на територията на София, Банско, Разлог и Велинград. Състезателите преминаха през три етапа: скоростна отсечка, бавно каране с точно определена скорост от 47 километра и търсене на тайни локации. Локациите, които трябваше да бъдат открити на територията на Велинград, бяха избрани по една във всеки от кварталите: жп гарата в Лъджене, църквата “Света Троица” в Каменица и войнишкият паметник на площад “Македония” в Чепино.Участниците не срещнаха затруднения в търсенето и откриването на трите обекта.
Церемонията по награждаването на най-добре представилите се в Премиум рали бе открита с изпълнения на мажоретния състав към Духовия оркестър “Д. Мечев”. Купите на победителите връчи зам.-кметът Сергей Кичиков, а Община Велинград получи от участниците в състезанието множество похвали за отличната организация на събитието.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола