Велинград - online - След успехи в Китен СК “Здраве” гледа към “Арена Армеец” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

След успехи в Китен СК “Здраве” гледа към “Арена Армеец”
Публикувано 2016-09-27 09:11:55 от Темпо

От 1 до 10 септември в Китен се проведе държавното първенство “Китен 2016” на спортните клубове “Здраве и активно дълголетие” от цялата страна. Тази година участниците бяха повече от 650 човека, които се състезаваха в лекоатлетическите дисциплини бягане по пясък, скок от място и хвърляне на топка в цел. Имаше състезания по водни спортове, включващи плуване и бягане по вода и играта “петанка”.

По традиция и тази година велинградският спортен клуб “Здраве и дълголетие” взе участие в спортната надпревара. Клубът бе представен от 20 човека, които донесоха от Китен един сребърен медал, спечелен от Незабравка Янакова в дисциплината скок от място и грамота за бягане по пясък. Методистката на клуба Иванка Даскалова взе бронзов медал от френската игра “петанка” и грамота от дисциплината бягане по пясък.
От председателя на клуб “Здраве и дълголетие” Любка Зинкова научихме, че им предстои участие на 15 октомври в Димитровград, където ще се проведе държавното първенство по гимнастика - композиции. Нашите спортисти-ветерани ще се представят с композицията “Обичаме те, България” по музика на Мария Нонева-Мичона и хореография на Иванка Даскалова. Целта на СК “Здраве и дълголетие” е в Димитровград да се класират сред първите 10 и така да си осигорят участие в заключителния етап, който ще се проведе в зала “Арена Армеец” и така да не се наруши създадената през годините традиция.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай