Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.09.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.09.16
Публикувано 2016-09-27 10:01:21 от Темпо

ТЕМПЕРАТУРА По данни от станциите на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН) сутринта на 24 септември най-ниската температура в страната е измерена във Велинград и Казанлък. Термометрите са отчели минус 2 градуса.


ДЕЛО Наказателното дело срещу екскметицата на Община Ракитово Емилия Еленкова в Окръжен съд - Пазарджик отново бе отложено. До поредното отлагане на 21 септември се стигна заради заболяване на адвоката на обвиняемата.

СЕСИЯ На 29 септември ще се проведе редовно заседание на Общински съвет - Велинград. Общинарите ще обсъждат новия данък за таксиметрови автомобили, нова наредба за управлението и опазването на гробищните паркове, ново място за т.нар. входен тотем на Велинград. Общинска администрация ще даде информация за готовността на училищата за новата учебна година и ще бъде определен размер на делегираните бюджети за детските градини.

ДОСИЕ Комисията по досиетата публикува свое решение, с което огласява имената на агенти на Държавна сигурност след проверка на длъжниците на фалиралата Банка за земеделски кредит. Сред тях е роденият във Велинград Веселин Балевски, щатен служител на ДС в отдел “Задгранични паспорти”, разузнавач от 1985 г.

ИЗБОРИ Всеки от 13-те членове на Районната избирателна комисия - Пазарджик ще бъде отговорник за конкретна община в нашата област при провеждането на изборите за президент и на националния референдум на 6 ноември 2016 г. За общините Велинград и Сърница отговарят Георги Добрев, Васвие Мехмедова и Йордан Младенов, а за община Ракитово Сашо Гешев и Ивайла Георгиева.

ПРОЗРАЧНОСТ По повод 28 септември - международен ден за правото на гражданите да знаят Програма “Достъп до информация” ще раздаде своите годишни награди. За поредна година сред номинираните с най-високо ниво на рейтинг за прозрачност е Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пазарджик.

ФЕСТИВАЛ На 11 септември танцова група “Калинки“ към СУ “Св. св. Кирил и Методий“ Велинград с ръководител г-жа Борисова взе участие в третото издание на фестивала за руска песен, танц и поезия “Пусть всегда будет солнце“. Финалният кръг се проведе в читалище “Искра“ в Казанлък, където момичетата бяха удостоени със специална грамота от МОН.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България