Велинград - online - Скиорите на “Атлас” с още медали в летните стартове 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Скиорите на “Атлас” с още медали в летните стартове
Публикувано 2016-10-04 09:03:55 от Темпо

Състезателите на Спортен клуб “Атлас” с треньор Тодор Гълев се представиха успешно на Държавното първенство по летни ски от 22 до 24 септември. Стартовете през трите дни се проведоха по трасета от Юндола до Белмекен с участието на водещите ски клубове от страната.

През първия ден скиорите бягаха класически стил. При момчетата на 4 км класически стил Даниел Бошнаков от СК “Атлас” отново бе най-добър сред връстниците си и спечели златния медал. В същата възрастова група Атанас Китов се нареди на пето място. В групата на мъжете на 15-километровата дистанция Любомир Папарков стана четвърти. При девойките младша възраст Лидия Нанова зае пето място на 5 км изкачване класически стил. В състезанието при момичета младша възраст се включиха новите попълнения на “Атлас” Екатерина Арнаудова, Симона Велкова и Надежда Костова, които се класираха съответно на шесто, осмо и десето място.
Бяганията през втория състезателен ден бяха в свободен стил. Даниел Бошнаков завоюва сребърен медал, а Лидия Нанова се нареди на четвърта позиция.
През третия ден се проведоха кросовите бягания. Те донесоха златен медал на Даниел Бошнаков и бронзово отличие на Лидия Нанова. Екатерина Арнаудова потвърди шестата си позиция, Симона Велкова и Надежда Костова завършиха на десето и единадесето място. За резултатите информира треньорът Тодор Гълев.
И едно уточнение във връзка с предишния старт на скиорите за купа “Асеновград”. Позовавайки се на официалния сайт на Българска федерация Ски, “Темпо” съобщи, че победител в спринта при мъжете е Веселин Цинзов, а Любомир Папарков от “Атлас” е на трето място. Оказа се, че информацията не е точна: златният медал в спринта печели Любомир Папарков, следван от В. цинзов и Й. Чучуганов. В Асеновград бронзов медал е спечелила и Лидия Нанова от “Атлас” в дисциплината 3 км спринт. Извиняваме се за неточностите, въпреки че част от извиненията трябва да бъдат поднесени и от БФСки.
Възпитаниците на “Атлас” спечелиха медали и на състезанията за Купа “Самоков” през изминалия уикенд - подробности в следващия брой.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай