Велинград - online - Програма за заетост и обучение ще осигури 132 работни места 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Програма за заетост и обучение ще осигури 132 работни места
Публикувано 2016-10-04 09:11:29 от Темпо

На заседание на Комсията по заетостта към Областния съвет за развитие на 28 септември беше обсъдена и одобрена регионалната програма за заетост и обучение на област Пазарджик 2016. Регионалната програма обединява общо 13 предложения - по едно от 12-те общини и едно на областна администрация.

За срок от шест месеца в област Пазарджик ще бъдат назначени на работа общо 132 лица (79 на пълен 8-часов и 53 на непълен 6-часов работен ден). Размерът на определените финансови средства е 342 166 лв. Програмата ще стартира на 15 октомври тази година и ще продължи до 31 март 2017 г. Тя е насочена към безработни младежи до 29 г., с подгрупа до 25 г. - младежи, които нито се обучават, нито са заети; безработни над 50-годишна възраст; безработни с ниска или нетърсена на пазара на труда професионална квалификация и недостиг на ключови компетентности, в т.ч. безработни с ниско образование (вкл. от ромски произход); хора с увреждания; продължително безработни лица; лица извън работната сила, желаещи да работят, в т.ч. обезкуражени лица. Основни дейности и работни места, на които ще се наемат безработните лица, са ремонтно-възстановителни работи и поддръжка на улична пътна мрежа в населените места; поддръжка на паркови територии, включително гробищни паркове; поддръжка на административни сгради, сгради и зали за културни мероприятия и прилежащи паркови пространства; благоустрояване на пешеходни зони; работа в кухня – домашен социален патронаж.
Разработената Регионална програма за заетост на област Пазарджик 2016 предстои да бъде утвърдена от министъра на труда и социалната политика.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води