Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.10.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.10.16
Публикувано 2016-10-04 09:35:36 от Темпо

СПИСЪЦИ Избирателните списъци за изборите за президент и за национален референдум на 6 ноември 2016 г. вече са обявени на официалния сайт на Община Велинград. Гражданите могат да направят справка на сайта или в списъците, които са разлепени на определените за целта места във Велинград и останалите кметства.


ИМОТ На заседанието си на 28 септември правителството прие четири решения, с които от Министерството на земеделието и храните се отнема управлението на училищни имоти и тяхната собственост се прехвърля на съответните общини. По силата на това решение община Велинград получава собствеността върху сградите и терените на Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев“. От тази учебна година гимназията е в списъка на общинските училища.

КАРАТЕПЕ На 5 октомври 2016 г. (сряда) в 11 часа пред паметника в местността Каратепе ще бъдат отбелязани 104 години от началото на Балканската война.

СРЕЩА На 10 октомври 2016 г. Областният информационен център (ОИЦ) - Пазарджик организира във велинградския хотел “Елбрус” информационна среща. Целта на събитието е да се представи на широката общественост електронното отчитане на проектите, което опростява процесите и подобрява прозрачността, и възможностите за развитие на социалното предприемачество.

КЛИМАТОЛЕЧЕНИЕ От 26 до 28 септември за част от ползвателите на велинградския Дневен център за възрастни хора с увреждания беше проведено климатолечение в Поморие. В крайморския град те посетиха църквата и музея на солта, където изслушаха интересна беседа за производството на сол и нейното полезно въздействие върху редица заболявания.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай