Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.10.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 25
· Ветераните защитиха честта на велинградската плувна школа
· „Чепинец” с четвърта поредна победа
· ФК ”Чепинец” отново само с детски отбор и без юноши!
Wednesday, September 19
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 181.09.18
· Ще има ли достатъчно дърва за огрев?
· Учебната година започва нормално и с повече първокласници
· Единна Европа може да се справи с всички проблеми
· Дипломати проведоха работна среща във Велинград
· ВОМР с подкрепата на ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „Развитие на човешките ресурси” 2014 –
· Започват обществените поръчки за ремонт на ул. „Тошо Стайков“ и „Вела Пеева“
· Общината осъдена да плати 29 990 лева на адвокат на “Еkо Титан”
· В Грашево Цв. Цветанов обеща ремонт на пътя
· Кметът предлага солидарен фонд за лечение
· Изхвърлят ли се отпадъци в уж закритото сметище?
· Нерегламентираните сметища – омагьосан кръг без изход
· Със 72 500 лева ще информират по проекта за инсталации за боклука
· Почти половината учители ще се пенсионират в близките 10 години
· Малки обяви: 18.09.18
· Бирково
· Добър пример от община Сливен

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.10.16
Публикувано 2016-10-11 10:23:27 от Темпо

КРЪСТ На 7 октомври във Велинград пристигна първата част от металната конструкция на християнския кръст. Предстои монтирането и сглобяването на кръста, продължава и дарителската акция за набиране на средства.


ДЪРВЕСИНА Община Велинград обяви открит конкурс за възлагане добива на дървесина от общински горски територии. Конкурсът ще се проведе на 13 октомври 2016 г., а до 12 октомври фирмите могат да подават оферти.

АДВОКАТ Делото срещу адвоката Лука Бельов, заведено от община Ракитово заради злоупотреби с общински средства, бе отложено. На 3 октомври в залата на съда в Пазарджик заради служебни ангажименти не се яви защитничката на обвиняемия.

ДЕЛО Сдружението “Български правозащитен алианс” атакува по съдебен ред наредбите за местни данъци и такси на общините Велинград и Сърница. Пазарджишкият административен съд обяви, че по жалбите на сдружението са образувани дела.

СРЕДСТВА С постановление от 29 септември 2016 г. Министерският съвет отпуска 1890 лева на община Велинград за изплащане на ученически стипендии. С друго решение правителството е разпределило допълнителни пари по наицонални образователни програми: 7 124 лева за училищата в община Велинград и 9 435 лева за община Ракитово.

ПАМПОРОВО От 12 до 14 октомври в курорта Пампорово ще се състои туристическото изложение “Планините на България - гостоприемство в четири сезона”. Форумът се провежда за 13-и път, като тази година Община Велинград няма да се представи с изложбен щанд. Кметът Костадин Коев ще участва в работната среща за организация и управление на туристическите региони и продукти, която е част от програмата на изложението.

КОНФЕРЕНЦИЯ В 10 часа на 12 октомври 2016 г. в залата на хотел “Олимп” във Велинград ще бъде открита Третата национална конференция, организирана от местния Исторически музей. Темата на двудневния научен форум е “Родопа планина - земя на богове, хора и храмове”, а подготвените доклади са над 50. Съорганизатори са Община Велинград и Пловдивският университет “Паисий Хилендарски”, научен ръководител на конференцията е нашата съгражданка проф. днк Мария Шнитер.

ПРОВЕРКИ Регионалната инспекция по околната среда и водите е извършила 114 проверки в 101 обекта на територията на област Пазарджик през изминалия месец септември. Сред проверените е кравеферма в района на Велинград. Проверката за условията за съхранение и употреба на торовите маси от дейността на фермата не са установили нарушения.

ЮНДОЛА На 14 октомври храмов празник ще отбележи параклисът “Света Петка Българска” в центъра на курорта Юндола. По традиция на Петковден край параклиса се прави курбан за здраве.

АРМЪНИ На 5 и 6 октомври екип на Българската национална телевизия засне във Велинград, Ракитово и Дорково филм за традициите и живота на армъните. Филмът ще бъде излъчен на 20 ноември от 17 часа по БНТ 2.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води