Велинград - online - Две “звънчета” с успехи в Кюстендил 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Две “звънчета” с успехи в Кюстендил
Публикувано 2016-10-18 08:36:29 от Темпо

На 7 и 8 октомври 2016 се проведе тринадесетият международен фестивал ,,Златни ябълки". По традиция и тази година домакин беше Кюстендил, а директор на това прекрасно мероприятие е г-н Иван Стойнев, ръководител на ВГ ,,Тип-Топ". Деца от цяла България и от Сърбия и Македония се събраха в красивия град, за да вземат участие в музикалния фестивал. Разпределени в шест възрастови групи, те се състезаваха за големите 4 награди.

Фестивалът започна на 7 октомври в Общинския драматичен театър с откриване и конкурс в 1 възрастова група. На следващата вечер се проведе гала концерта на наградените. На този фестивал взеха участие нашите възпитанички Михаела Нанова и Николета Сачкова. Два дена те огласяха сцената с прекрасните си гласове. Децата защитиха достойно името на школата ни “Звънче” и се наредиха сред най-добрите.
Михаела Нанова се представи с юбилейната си песен ,,Прости ми, мамо" . Тя разчувства публиката със своето изпълнение, завоюва първо място във възрастовата си група и се класира сред четирмата участници с най-голям брой точки, като на финала заслужено получи третото място. Николета Сачкова изпълни песента ,,Чудо" от репертоара на Маргарита Хранова и предизвика бурни аплодисменти на публиката. Тя спечели трето място в нейната възрастова група и се класира трета за наградата на вокалния педагог. Децата разчувстваха публиката със своите чудесни изпълнения и получиха комплименти и поздравления от членовете на журито в състав: Оливера Цветич, Дарко Шерденков и Антоанета Георгиева. На гала концерта децата получиха награди, а Михаела беше поканена да изпълни песен на композиторката и член на журито Оливера Цветич. Тя остана очарована от изпълнението й и шумно я аплодира. В програмата също беше включен рецитал на деца от Македония и България. Фестивалът се проведе на много високо ниво с прекрасна организация и чудесно озвучаване. Децата създадоха много приятелства и си тръгнаха с много положителни емоции. Нека Бог ви помага, за да вървите все напред и нагоре!
Йорданка и Иван Казалиеви

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води