Велинград - online - С позитивен заряд от Прибалтика 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

С позитивен заряд от Прибалтика
Публикувано 2016-10-18 08:45:45 от Темпо

От 2 до 8 октомври 2016 г. се проведе четвъртата среща по проекта “YMWPE+” (“Младежта, многоезичието и перспективите за работа в Европа”) по програмата “Еразъм+” в Калтиненай, Литва. Учениците, Здравка Башкехайова, Славина Нанова, Илия Добрев и Петър Димитров от СУ “В. Левски” Велинград представиха по интересен и интригуващ начин културното богатство и наследство на България. Всички участници от 6 страни - България, Румъния, Гърция, Полша, Литва и Испания придобиха нови знания, свързани с развитието на туризма в Европа и перспективи за бъдеща реализация в този сектор.

В рамките на една седмица, ние, българският отбор се потопихме в културата и традициите на прибалтийската република Литва. Проведохме конферентна среща с кмета на град Шилале и общински представители. Впечатления от красотата и богатата история на страната успяхме да придобием по време на организираните туристически обиколки в градовете Шауляй, Клайпеда и столицата Вилнюс. Чрез посещението на фабриката за производство на шоколадови изделия “Рута”, банковия гигант “Barclays” и Центъра за иновации успяхме да съчетаем полезното с приятното като станахме част от работната атмосфера и приложихме на практика придобитите умения. Представлението в Делфинариума на морския град Клайпеда ни зареди с много положителни емоции.
Топлото посрещане, придобитите познания и новите впечатления оставиха траен отпечатък в сърцата на всеки от нас. Но най-ценните и съкровени спомени останаха споделените мигове на щастие с чуждестранните ни приятели.
Славина Нанова, Здравка Башкехайова, СУ “В. Левски”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай