Велинград - online - Учене през целия живот 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Учене през целия живот
Публикувано 2016-10-18 08:47:15 от Темпо

В рамките на три дни, от 6 до 8 октомври 2016 г. в Бургас за втора поредна година се проведоха Национални дни за учене през целия живот по проекта “Учене през целия живот”, изпълняван от МОН и съфинансиран по програма “Еразъм+” на ЕС. Този проект има за цел да популяризира обучението и да повиши качеството в сектор “Подкрепа за професионалното развитие на работещите”. Основен акцент бе популяризиране на електронната платформа за учене на възрастни хора в Европа EPALE.
Платформата е насочена към професионалистите, които организират , финансират или предоставят обучение за възрастни, а именно училищата и работещите в тях преподаватели.
Професионална гимназия по дървообработване “Иван Вазов“ Велинград се представи с щанд, на който бяха изложени изработените в процеса на обучението дърворезби. Интерес към изделията проявиха присъстващите на събитието граждани и гости на Бургас, както и представители на организаторите на събитието в лицето на Валентина Дейкова - национален координатор за учене на възрастни и ръководител на Националното звено за подкрепа на EPALE, проф. Севдалина Турманова - заместник областен управител на Бургас и Валентина Кайтазова - началник РУО Пазарджик.
Присъединихме се с желанието да популяризираме каузата за учене на възрастни и да ползваме платформата EPALE като ценен източник на идеи и положителни практики.
ПГД “Иван Вазов”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола