Велинград - online - Успех, роден от талант и характер 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Успех, роден от талант и характер
Публикувано 2016-10-18 08:56:14 от Темпо

През 2013 г. музикалната школа “Звънче” сложи началото на една добра традиция - да организира концерт-бенефис за своите възпитаници, които завършват училище и приключват участията в музикални състезания. Първият такъв концерт направи Анелия Рачева, след нея Христина Влахова и Радка Узунова.

На 15 октомври 2016 г. те трите заедно с днешните “звънчета” отново пяха на сцената на Народно читалище “Отец Паисий-1893”. Поводът този път бе концертът-бенефис на Иванка Алексиева, дваонадесетокласничка в СУ “Св. св. Кирил и Методий”. Публиката, изпълнила читалищния салон, чу 25 песни в изпълнение на Иванка Алексиева и нейните приятели от “Звънче”, които сами подготвиха целия сценарий на концерта. Иванка Алексиева докосна сърцата на хората не само с красивия си глас и с безспорния си музикален талант, с който спечели множество награди през изминалите години. Докосна ги и със силата на своя характер, с амбицията и позитивизма си. От сцената се излъчваше и още нещо много ценно - чувството за общност, за приятелство, което свързва “звънчетата” със същата сила, с която всички те обичат музиката. Същото приятелско отношение за пореден път засвидетелстваха и гостите от Клуб за спортни танци “Импулс”.
За финал на концерта Иванка Алексиева избра “Пея за всички приятели” - песента, която събра на сцената талантите на “Звънче”. Поздравителен адрес от името на кмета Костадин Коев поднесе Марияна Зинкова, директор “Хуманитарни и социални дейности” в ОА. Ръководителите на “Звънче” Йорданка и Иван Казалиеви подариха на своята обичана възпитаничка плакет и най-топлите думи и пожелания. Колегите на нейната майка от Професионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов” поднесоха подарък и специално написани стихове. Поздрав за Ванчето бяха подготвили и нейните съученици от СУ “Св. св. Кирил и Методий”.
“Аз вървя, аз имам време, сърцето ми ще продължи...” изпя Иванка Алексиева в една от своите песни. Нека в сърцето й винаги има място за музика и за приятелство и да върви напред така, както го прави на музикалната сцена - с талант и характер.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България