Велинград - online - Детска градина “Радост” изпълнява мисия “Екология” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Детска градина “Радост” изпълнява мисия “Екология”
Публикувано 2016-10-25 09:42:25 от Темпо

На 21 октомври малчуганите от Детска градина “Радост” във Велинград се превърнаха в екопосланици. Техният концерт под мотото “Ние сме деца на планетата Земя” напомни колко е важно да познаваме, да пазим и ценим природата. Децата от предучилищната подготвителна група “Мечо Пух” разказаха своята приказка за Земята - красива, чиста, обичана.

Концертът бе финал на проекта, по който детската градина работи в продължение на 6 месеца. Той бе спечелен по проеграмата “Обичам природата - и аз участвам” на държавния фонд ПУДООС. Със средства от проекта в двора на детската градина са изградени спортна площадка и цветна алея. Проведени са обучения за децата за разделно събиране на отпадъци, както и тренинги с техните родители. Директорката на ДГ “Радост” Таня Голомехова благодари на Община Велинград и спонсорите за важната придобивка - цветна камера за видеонаблюдение, която ще помогне за опазването на създаденото. Тя подчерта, че от години екологичното възпитание е мисия на ДГ “Радост”, която ще бъде продължена. На природата и планетата Земя беше посветена и презентацията, подготвена от г-жа Коева.
Официални гости на тържеството бяха зам.-кметът Сергей Кичиков, Марияна Зинкова и Илияна Гешева - директор и старши експерт в дирекция “Хуманитални и социални дейности”, директорът на Дневния център за възрастни хора с увреждания Елена Янева-Зисова. А през пролетта ще има нов концерт със същата екологична насоченост, който децата ще представят на открито, сред естествения декор на зеления и цветен двор на ДГ “Радост”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай