Велинград - online - Подкрепете велинградските участници в кулинарен конкурс 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Подкрепете велинградските участници в кулинарен конкурс
Публикувано 2016-10-25 09:46:13 от Темпо

Дванадесетокласници от Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Ал. Константинов” във Велинград са сред стотиците участници в конкурса “Стани UniChef”. Георги Сеизов предлага пилешки руладини с фарс от домати конфи и балкански кашкавал, горски билки в компания на пресни броколи с аромат на вино и сос Беарнез и вече е събрал над 900 гласа в своя подкрепа. Мустафа Чикеров също търси гласове за своето ястие - телешки стек с карамелизирана ябълка, сос Пепър, глазирани моркови и аспержи.

Кулинарният конкурс е разделен на две подкатегории: за професионални готвачи Unichef 2.0 и за ученици, които се обучават в гимназии и техникуми с кулинарен профил Unichef Junior. Всеки от участниците събира подкрепа чрез гласуване в интернет, където кампанията тече в 2 етапа - първият приключва на 31 октомври, а вторият ще бъде от 9 до 12 ноември. Първият етап се провежда на уеб сайта www.unichef.bg, а вторият в София, по време на СИХРЕ 2016.
Организаторите от Unilever Food Solutions са изпратили кошница продукти на всяко училище, което е дало съгласие за участие в кампанията. С тях участниците приготвят избраното от тях ястие и качват снимка на страницата на конкурса. Топ 10 - първите десет участници, събрали най-много точки, ще получат специална покана за четиридневното изложение СИХРЕ. Там в рамките на 1 час финалистите трябва да приготвят ястието, с което са спечелили най-много точки от гласуването. Те ще бъдат оценявани от жури от международни готвачи, а най-добрият ще спечели голямата награда - четиридневна екскурзия до Лион с акредитация за най-голямото кулинарно събитие Световния финал на Bocuse D`or през януари 2017 г. Наградите за второ и трето място са 500 и 300 лева.
До края на октомври е времето, в което можем да помогнем на младите велинградски кулинари да се изкачат по-високо в класацията и да се борят за наградите. Всеки глас е ценна подкрепа, така че не пропускайте срока, в който можете да гласувате за дванадесетокласниците от ПГИГ “Ал. Константинов”!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води