Велинград - online - Благодарим на дарителите и отново на работа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Благодарим на дарителите и отново на работа
Публикувано 2016-10-25 09:55:52 от Темпо

Една кратка дума отправяме към наши приятели, поставили началото на дарителството в името на доброто и вярата - “Благодарим!”
Всеки строеж започва с поставянето на основите. Основите на нашия кръст бяха построени напълно безвъзмездно от инж. Иван Делчев - управител на фирма “Еко-Хидро 90” ООД - Пазарджик. Истинско удоволствие е да се работи с такъв строител - доброжелателен и точен, с работници, запомнили се от жителите в района като изключително дисциплинирани строители и любезни хора, за което им благодарим!

Основите на кръста са твърдо закрепени за земята с бетона на велинградските фирми “Балканка” ЕООД с управител Росен Лагадински и “Трансметал” ЕООД с управител Владимир Иванов. Даренията им са дадени от сърце според възможностите. Това са фирми, които от своето създаване са дарявали материали или услуги. Благодарим!
Фирма “Металика”ООД - Пазарджик с управител Роман Цветков изгради металния кръст. Благодарим на фирмата за предоставената отстъпка от 10% от цената и личното дарение на управителя, с което стойността бе намалена с 3 424 лева.
Предстои осветяване на кръста с led и лазер осветление. Един собственик на престижен хотел във Велинград - “Макси Грийн” ни изненада с щедрото дарение напълно безвъзмездо за освети кръста. А фирмата изпълнител на осветлението “Юкари” ЕООД Пловдив с управител Матей Вълчанов ще подмени осветителните тела на парковото осветление като дарение. Благодарим!
С щедри дарения се явиха при нас наши съграждани. Дариха от сърце от 1 до 5000 лева. Имената им ще се изпишат, когато приключи строителството. Приносът им е безценен. Благодарим на всички вас, скъпи хора!
Предстоят нови строителни работи и облагородяване на терена. Акцията за нови дарители продължава.
Идват избори. Уважаеми политици и политически партии, много години слушахме обещания. Днес се обръщам към вас преди изборите да внесете при нас вашия принос за кръста пазител на Чепинското корито. Вашия принос ще обявим публично, за да докажем, че парите се харчат за добри дела, а не за купуване на гласове. Имате достатъчно субсидии, за да заделите и дарите нужните 29 000 лева за металния кръст и 15 000 лева за довършителни строителни работи и озеленяване.
На работа, приятели! За нещо свято за нашата община - светлина от кръста, издигнат от всички нас в името на вярата и доброто!
София Ключкова, Инициативен комитет “Да поработим за Велинград”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай