Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.10.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.10.16
Публикувано 2016-10-25 10:01:22 от Темпо

ДЕЛА След поредица отлагания на 20 октомври в Окръжен съд - Пазарджик започна делото срещу адвоката Лука Бельов, който е подведен под наказателна отговорност, че в периода от 03.12.2009 г. до 08.04.2010 г. противозаконно е присвоил от Община Ракитово паричната сума от 144 550.79 лева. Обвиняем е и Момчил Арнаудов, че в качеството на врид кмет не е положил достатъчно грижи за ръководенето на изпълнителната дейност на Община Ракитово и е сключил абонаментен договор за юридическо обслужване за срок от 48 месеца с месечно възнаграждение по 1030 лева с Адвокатско дружество “Бельов и Стоименов”.
Ден по-късно трябваше да продължи делото срещу екскметицата на община Ракитово Емилия Еленкова по обвинение за нанесени финансови вреди на общината за над 250 000 лева. Обвиняемата не се яви в съдебната зала, а представи болничен лист и съдът определи следващото заседание по делото да бъде на 25 ноември.

СЕСИЯ В последния четвъртък на октомври - 27, Общински съвет - Велинград ще проведе редовно заседание. Съветниците трябва да обсъдят и приемат три програми по три важни проблема на Велинград - бездомните кучета, битовите отпадъци и чистотата на атмосферния въздух. В предварителния дневен ред са включени 25 точки.

СЕКЦИИ Със заповед на кмета Костадин Коев от 20 октомври 2016 г. е образувана избирателна секция в общинската болница “МБАЛ-Велинград”, където ще може да се гласува на предстоящите на 6 ноември президентски избори и национален референдум. Определена е изборна секция с подвижна избирателна урна за Велинград - секция 59 в сградата на СУ “Св.св. Кирил и Методий”.

ПРОКУРАТУРА Районна прокуратура - Велинград е наблюдавала общо 254 незабавни и бързи производства от януари до октомври 2016 г., съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив. Производствата са за различни престъпления - управление на автомобил след употреба на алкохол, за държане на наркотични вещества без надлежно разрешително, за държане на акцизни стоки без бандерол, кражби, съпротива на полицейски служители и други.

ТЕАТЪР Актьорите Искра Радева и Антон Радичев ще изиграят пиесата “Любовна нощ” на сцената на читалището в кв. Каменица. Представлението ще бъде на 3 ноември 2016 г. (четвъртък), а билети вече се продават в канцеларията на НЧ “В. Левски-1904”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай