Велинград - online - “Звънче” на “Кръстопът на музите” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” на “Кръстопът на музите”
Публикувано 2016-11-01 08:36:22 от Темпо

От 21 до 23 октомври в София се проведе международният фестивал “Кръстопът на музите”. Той се провежда за дванадесета поредна година под патронажа на Министреството на културата и има за цел откриване и развиване на талантливи деца и възрастни от цялата страна и чужбина в три направления: музика, танци и лирика.

Деца от цяла България и от чужбина се състезаваха за трите големи награди. На този фестивал взеха участие Калина Десподска, Михаела Нанова, Венелин Каленов и Николета Сачкова от ДЮВИШ “Звънче”. Те бяха оценявани от 9-членно международно жури с председател неповторимата Маргарита Хранова и и членове от България, Латвия, Украйна, Израел и Грузия.
Във втора възрастова група Калина Десподска спечели 2 място, а Михаела Нанова 3 място. В трета вързастова група Николета Сачкова спечели 3 място, а Венелин Каленов грамота за отлично представяне. Дуетът Николета Сачкова и Венелин Каленов спечелиха 2 място. Освен заслужените призови места Калина, Венелин и Николета получиха лично покани за финала на международния фестивал “Risa Symphony” в Латвия през месец декември.
На 23 октомври се състоя парад на участниците. Красиви гласове, плакати, знамена и цветни балони красяха центъра на София. След това последва пускане на 100 цветни балона пред Националния дворец на културата. На гала концерта, който се проведе в зала 11 на НДК, децата получиха своите награди. Грандиозен спектакъл с много музика танци! Мили деца, пожелаваме ви да летите все нагоре и нагоре, както излетяха балоните на фестивала “Кръстопът на музите”.
Йорданка и Иван Казалиеви

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай