Велинград - online - В Каменица поискаха ремонт на улици, в Лъджене спиране на каруците 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В Каменица поискаха ремонт на улици, в Лъджене спиране на каруците
Публикувано 2016-11-01 08:59:00 от Темпо

През изминалата седмица кметът Костадин Коев проведе поредните изнесени приемни в пенсионерските клубове в Каменица и Лъджене.
По информация на общинския пресцентър на срещата в Каменица кметът е поднесъл подарък на всички рожденици. В изнесенета приемна са участвали и общинските съветници Богдана Пашева, Георги Мяшков и Никола Делиев, управителят на ВТКВ Велинград Йордан Нанов, директорът на ПУ “Драган Манчов“ Елена Канлиева и Камен Фурнаджиев.
Обсъдени са програмата за енергийна ефективност, новата визия на централна градска част, ремонтите на улици като “Георги Кирков“, “Христо Смирненски“ и “Милеви скали“. Кметът Коев е съобщил, че се прави проект за рекултивация на сметището в кв. Каменица и изграждане на претоварна станция, както и пречиствателна станция за водата. Проекти за водопровода на “Водев чарк“, който е прекъснат в момента и за асфалтиране на околовръсния път до Клепуза ще бъдат внесени в Министерството на регионалното развитие и благоустройство.
На срещата в Пенсионерския клуб в Лъджене присъстваха общинският съветник Богдана Пашева, директорът на ОП “СИП и ТИЦ“ Борис Станудин и ръководителят на отдел “Спортни имоти и бани“ към общинското предприятие Георги Минков. Пенсионерите поставиха поредица от проблеми: да се помисли за подрязване на дърветата на бул. “Хан Аспарух“, да се спре замърсяването от минаващите каруци през централната градска част, да се ограничат паркиралите коли по тротоарите на ул. “Юндола“. По инициатива на г-н Коев преди време отново бе пусната минералната чешмичка пред старата пожарна, но сега водата не тече постоянно, защото няма налягане, а това е важно за хората в квартала и проблемът трябва да се отстрани. Обсъдиха се болезнени теми като Културния дом, Клептуза, сметопочистващата фирма “Еко-Титан“, подсигуряването на спортни площадки и терени.
Кметът К. Коев е апелирал за търпение и доверие към местната власт, подчертавайки: “Всичко ще си дойде на място, работи се по всеки един въпрос, във всяка една точка на града! Няма как проблеми трупани с години да се решат за толкова кратко време!“
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай