Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.11.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.11.16
Публикувано 2016-11-01 09:02:56 от Темпо

НАП Десет териториални структури на Националната агенция по приходите (НАП), включително Пазарджик, ще имат нови банкови сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски от 1 ноември 2016 г. От тази дата всички плащания от дружества, регистрирани на територията на тези офиси, както и от физически лица с постоянен адрес там, трябва да стават по новите сметки. Информация за новите сметки ще бъде публикувана на 1 ноември на интернет страницата на НАП.


ФАКЛИ Денят на народните будители 1 ноември ще бъде отбелязан във Велинград с факелно шествие с участието на Младежки духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев”. Факлоносците ще тръгнат в 17.30 часа от НЧ “Васил Левски 1904’’ и ще стигнат до възпоменателната плоча на Първото класно училище кв. Каменица. Там ще бъде отслужен благодарствен молебен, слово ще произнесат кметът К. Коев и М. Милова, а след рецитала “Будители верни, народни” ще бъдат положени венци и цветя.

НЕЖОВИЦА Община Велинград обяви обществена поръчка за изготвяне на работен проект на водоем в местността “Нежовица”. Предвиденият напорен резервоар, който ще реши част от проблемите на водоснабдяването в града, е 1500 кубически метра. Прогнозната стойност на поръчката за работен проект е 11 920 лева, а откритият конкурс ще се проведе на 28 ноември 2016 г.

ИЗЛОЖБА На 3 ноември в 11 часа в Исторически музей - Велинград ще бъде открита изложба “Хилядолетната история на чешките пари”. С експозицията гостува музеят от град Падубице, Чехия.

ХУДОЖНИК В НЧ “Будилник” в Ракитово бе открита изложба на пазарджишкия художник Константин Анастасов. Той гостува за трети път в Ракитово, като представи картини от цикъла “Дневник от морето”.

БЛАГОТВОРИТЕЛНО ”Звънче“, “Караоке”, детски хор “Алегра“ от град Талин и хор “Русь“ към Съюза на руските просветителски благотворителни дружества в Естония взеха участие в поредния благотворителен концерт, организиран от община Велинград на 28 октомври. Концертът бе в подкрепа на Атидже Джихан, която се нуждае от средства за лечение.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води