Велинград - online - Висока активност и воля за промяна в референдумa 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Висока активност и воля за промяна в референдумa
Публикувано 2016-11-08 09:59:27 от Темпо

Във Велинград кампания за или против участие в националния референдум почти нямаше. За политическите сили, които агитираха за своите кандидати за президент, темата умишлено или не остана встрани. Но дни преди изборния ден във Велинград дойде Тошко Йорданов - един от сценаристите на “Шоуто на Слави” и член на инициативния комитет за референдума. Вечерта на 31 октомври той се срещна с велинградчани в залата на Художествената галерия.
Срещата бе осъществена с помощта на гражданската инициатива ДНЕС и по покана на гражданското сдружение “Бъдеще за община Велинград” с председател Ангел Манолов, което активно работи за събиране на нужните подписи за провеждане на референдума. Тошко Йорданов подчерта, че е крайно време българските политици да разберат, че хората са Народното събрание и щом те искат промяна, политиците трябва да се съобразяват с народната воля.
На 6 ноември в област Пазарджик бе регистрирана висока избирателна активност в националния референдум - 49.49%. В община Велинград активността стигна 48.78% от имащите право на глас 31 720 избиратели. В община Ракитово в референдума участваха 47.07%, а в община Сърница избирателната активност беше най-висока - 50.24%.
Резултатите от гласуването в референдума са както навсякъде в страната: над 75% от избирателите подкрепят мажоритарното гласуване и намаляването на субсидията за политическите партии, а над 64% са “за” задължителното гласуване. Отговорите и на трите въпроса са ясен знак, че огромен брой българи искат радикални промени в избирателната система.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай