Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.11.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.11.16
Публикувано 2016-11-08 10:25:25 от Темпо

ЕКАТЕРИНБУРГ Делегация от представители на туристическия бранш от руския град Екатеринбург ще посети Велинград на 9 и 10 ноември 2016 г. Екатеринбург е център на Уралския федерален окръг и четвъртият по брой население град в Русия. Градът е домакин на едно от най-големите туристически изложения, на което преди месеци бе представен и Велинград. Предвидени са срещи на гостите с кмета Костадин Коев и областния управител Гинче Караминова, както и посещения в хотели, почивни бази и културни институции.


ХРАНИ Във връзка с проект, финансиран от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица, Община Велинград обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за детски и социални заведения. Общата прогнозна стойност на поръчката е 979 000 лева за срок от 24 месеца. Продуктите са разделени в 5 обособени позиции, по които фирмите могат да кандидатстват поотделно: хляб и хлебни изделия, сладкарски изделия, закуски, хранителни продукти, плодове и зеленчуци. Откритият конкурс е насрочен за 5 декември 2016 г.

БАГЕР Община Ракитово иска да закупи за своите нужди багер-товарач. На 23 ноември 2016 г. ще се проведе обявената обществена поръчка за доставчик на нов, неупотребяван комбиниран багер с прогнозна стойност 125 000 лева.

КУЛИНАРИ Двама възпитаници на Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Ал. Константинов” във Велинград се наредиха сред десетте участници във финала на кулинарното състезание “Стани UniChef”. След мощна подкрепа в социалните мрежи от 9 до 12 ноември Георги Сеизов и Спас Ганчев ще се състезават за голямата награда - четиридневно посещение във френския град Лион по време на световния финал на Восuse D’or.

“НАДЕЖДА” Дневният център за деца и младежи с увреждания “Надежда” проведе ден на отворените врати. Посетителите се запознаха с условията в центъра и разгледаха специално подготвената от децата изложба.

ЛЮБОВНА НОЩ За пореден път театър “Искри и сезони” гостува във Велинград. Искра Радева и Антон Радичев бяха звездите в пиесата “Любовна нощ” от Рей Галтън и Джон Антробс под режисурата на Иван Танев. Представлението на 3 ноември се игра на сцената на Народно читалище “Васил Левски-1904” се превърна в истински театрален празник за публиката. Комедията, в която участваха още Теодор Елмазов, Зоя Шопова, Стефан Стефанов и Цвятко Ценов предизвика много смях, вълнение и емоции. Кметът Костадин Коев получи личен автограф от Искра Радева върху календара на актрисата за 2017 г.

НОМИНАЦИЯ Театралната трупа към Народно читалище “Отец Паисий-1893” - Велинград взе участие във фестивала “Театър без граници” в Самоков с премиерната си пиеса “Криворазбраната цивилизация” в постановка на Мариус Донкин. Павел Гайдев бе сред актьорите, които журито номинира за главна мъжка роля.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води