Велинград - online - “Чепинец” записа най-срамната домакинска загуба 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Чепинец” записа най-срамната домакинска загуба
Публикувано 2016-11-15 09:26:44 от Темпо

Чепинец 0
Пирин 8
Представянето на “Чепинец” в мача срещу състава на “Пирин” от Гоце Делчев, който се игра на 9 ноември, може да се опише само с две думи - пълно безсилие! Такава разгромна загуба с толкова слаба игра на собствен терен велинградският отбор едва ли е допускал друг път в своята история! Да допуснеш цели 8 гола във вратата си, без да отбелжиш поне един почетен гол е повече от резил!

Срещата започна сравнително равностойно и дори първите удари към една от двете врати бяха дело на домакините. В 22 мин. гостите получиха право да изпълнят пряк свободен удар, от който те поведоха с 0:1. Опитите на велинградчани да стигнат до равенство останаха безуспешни главно заради лесно губене на топката и неточни подавания в последната фаза на атаките. Полувремето отиваше към своя край, когато в рамките на две минути гостите вкараха два гола и предрешиха изхода на двубоя, повеждайки с 0:3. Отново, за кой ли път, елементарни индивидуални и колективни грешки в защита станаха причина за допускане на лесни голове.
Отчайващият завършек на първата част сякаш напълно обезвери играчите на “Чепинец” и те излязоха след почивката без никакво настроение за обрат в мача. Гостите се възползваха от бездушната и слаба игра на велинградчани и започнаха да бележат гол след гол без никакво съжаление към безпомощните домакини. Лошото дъждовно време не попречи на футболистите от Гоце Делчев да напълнят вратата на “Чепинец” с дъжд от голове и те не се спряха до последната минута, оформяйки разгромната домакинска загуба на 0:8.
“Чепинец” допусна 15 загуби от 15 възможни от началото на това първенство и регистрира все по-големи загуби във всеки следващ мач, пишейки една от най-черните си страници в дългата си история. Не е ли време да се зададе въпросът, дали имаше смисъл изобщо отборът да участва в Югозападната трета лига? До какво доведе това? Вместо развитие нагоре - загуба след загуба! Преди три месеца и половина пред футболната общественост на Велинград ръководството на ФК “Чепинец” в лицето на Управителния съвет и на неговия председател кмета Костадин Коев твърдо заявиха позицията си отборът да играе в третото ниво на българския футбол въпреки големите проблеми свързани с липсата на финансови средства и на достатъчно подготвени футболисти. Намеренията да се наблегне предимно на местни играчи (включително и такива, които са се отказали вече или не са играли от години), на неопитни момчета от юношите и на свободни футболисти без отбори се провалиха напълно. Резултатите го показват! Илюзиите се разбиха на пух и прах, защото всички намерения се оказаха далече от реалността. Сега е нужно да се разбере какви мерки ще предприеме ръководството, за да спаси “Чепинец”?
Състав на “Чепинец”: В. Игнатов, В. Цимпарев, О. Младенов. В. Даржанлиев, Кр. Даржамлиев, М. Паров (С. Тахчиев), В. Содев, К. Кадинов (М. Есев), Кр. Ковачев, Кр. Кючуков (Г. Колев), Г. Атанасов. Старши треньор Николай Байраков. Стадион “Чепинец”, 30 зрители, 20.11.2016 г.
Темпо
В следващия кръг:
20.11., неделя, 14:00 ч.
“Чепинец” - “Струмска слава” (Радомир)

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води