Велинград - online - Стартира проект с Германия и Испания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Стартира проект с Германия и Испания
Публикувано 2016-11-15 09:32:39 от Темпо

Проектът “Energy - Efficiency - Empowerment”, финансиран от Европейска програма “Erasmus+”, стартира с транснационална среща между координаторите на училищата. Координатор на проекта е гимназия Silverberg - Gymnasium в Бедбург, Германия. Училища партньори са СУ “Св.св. Кирил и Методий” във Велинград и IES Joaquin Rodrigo в Мадрид, Испания. Домакин на срещата бе Silverberg - Gymnasium в Бедбург, Германия, която се състоя в периода 24.10.- 29.10.2016г.
На срещата бяха обсъдени: работните задачи, обучителните събития, ученическите срещи, подготовката на интелектуалния продукт на проекта, както и много други дейности предвидени през първата година на проекта.
Обсъдихме сценария на многоезичния филм, който ще представи училищата, учениците и целта на проекта, която е да повиши съзнанието на младите хора за опазване на енергийните ресурси и опазването на околната среда. Изготвен бе план за мониторинг и оценка на проекта и разпространяване на резултатите. Обсъдихме начина за изграждане и поддържане на онлайн платформата.
По време на срещата координаторите бяха изправени пред трудната задача да изберат лого на проекта. Поради наличието на множество идейни предложения, комисията реши всяко училище да предложи един вариант за лого на проекта. Официалното лого на проекта ще бъде изработено от предложенията на трите училища!
Между работните сесии, посетихме различни учебни часове и разгледахме добре поддържаната и функционална сграда на училището. Кметът на община Бедбург бе гост на едно от нашите заседания и ни връчи официално почетен знак за участието на трите страни по проект на програма “Еразъм+”.
Изпълнението на този проект ще повиши комуникативните умения на учениците от СУ “Св.св. Кирил и Методий” по немски и английски език и ще утвърди самочувствието на нашите ученици като пълноценни граждани на Европа.
СУ “Св.св. Кирил и Методий”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай