Велинград - online - Здравната инспекция ще разяснява вредите от тютюнопушенето 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Здравната инспекция ще разяснява вредите от тютюнопушенето
Публикувано 2016-11-15 09:33:45 от Темпо

“Здравословно ний умеем в нашия град да живеем!” е мотото на кампанията, която организира Министерството на здравеопазването по повод Международния ден без тютюнопушене на 17 ноември. То принадлежи на номинирания на първо място през 2016 г. проект на Национален ученически конкурс “Посланици на здравето”, реализиран от третокласници от СОУ „Св. Константин-Кирил Философ” в Русе. Преди дни МЗ даде старт на новия конкурс, в който учениците могат да се включат до 1 юни 2017 г.

Районната здравна инспекция в Пазарджик съобщи, че за първите 10 месеца на 2016 г. са извършени 3533 проверки за спазване на забраните за тютюнопушене в заведения, хотели, фитнес зали, фризьорски салони и други обществени места. на нарушителите са издадени са 31 акта и 24 наказателни постановления на обща стойност 17 400 лева.
17 ноември е обявен за ден на отворени врати в РЗИ - Пазарджик. Вредното въздействие на тютюнопушенето върху здравето ще бъде основна тема на беседите и обученията, които експертите по превенция на болестите и промоция на здравето ще проведат с ученици от Пазарджик, Панагюрище, Пещера, Септември и Велинград. Във Велинград е предвидено обучение за вредата от тютюнопушенето на 29 ноември в СУ “Св. Св. Кирил и Методий”, което е част от образователните занимания по програма “Детско полицейско управление” на територията на област Пазарджик. В периода на кампанията здравните специалисти предоставят на детски, учебни заведения и НПО информационни материали за вредата от тютюнопушенето - плакати, календарчета, брошури и обучителни филми.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай