Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.11.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.11.16
Публикувано 2016-11-15 09:59:52 от Темпо

ГЛОБА Глоба от 2000 лева е наложена на собственик на пъстървово стопанство във Велинград. Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пазарджик е издала наказателното постановление заради заустване на отпадни води без разрешение.


ТАКСА Административен съд - Пазарджик отмени текст от Наредбата за местни данъци и такси на Община Сърница. Предвидената такса е 20 лева за изразяване на предварително съгласие за смяна на предназначението на земи от общински поземлен фонд от физически и юридически лица. Същата такса бе отменена със съдебно решение и от аналогичната наредба на Община Велинград.

КОНКУРСИ Местната инициативна група “Терра Бесика - Ракитово и Батак” обяви конкурси за изпълнителен директор и експерти по проекти. От кандидатите се изисква опит в работата по проекти и стратегии, финансирани от европейски фондове. Конкурсът започна на 7 ноември, а срокът за подаване на документи от желаещите е едномесечен.

ОЛИМПИАДА Средно училище “Васил Левски” - Велинград ще бъде домакин на националния кръг от олимпиадата по руски език през 2017 г. Общинските кръгове ще се проведат през януари, областните през февруари, а националният кръг ще бъде във Велинград на 18 март 2017.

ИЗЛОЖБА Жеко Димитров-Жак представи картините от своята изложба “Посланието” в камерната зала на НЧ “Будилник” в Ракитово. Димитровградският художник, който е познат и на велинградската публика, отново съчета изложбата с поетичен и музикален рецитал. Картините могат да бъдат видени в ракитовското читалище до 18 ноември 2016 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води