Велинград - online - Децата за деня на християнското семейство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Децата за деня на християнското семейство
Публикувано 2016-11-22 09:18:04 от Темпо

По повод 21 ноември - деня на християнското семейство и православната младеж за трета поредна година Културно-просветният отдел на Пловдивска Света Митрополия под ръководството на г-жа Недка Чолакова организира национален конкурс за ученици от първи до дванадесети клас в три категории: рисунка, есе, стихотворение. Участие взеха 324 деца, а 71 от тях получиха предметни награди и грамоти. Церемонията по награждаването се състоя на 19.11.2016 г. в храм “Света Петка” в Пловдив.

Ученици от ОУ “Христо Ботев” - Велинград бяха сред отличените. Здравко Янков Ангелов от IV “а” клас с преподавател Лора Методиева се класира на второ място сред поетите, а Ивайла Живкова Каранейчева от V “б” клас с преподавател Юлиана Ковачева зае трето място със своето стихотворение.
Награди спечелиха и учениците от СУ “Св. Климент Охридски” - Ракитово. За есе награда получи Лиляна Палова от четвърти клас с преподавател Мария Мирова. В раздел “Рисунки” при най-малките бяха наградени Иван Ташев и Велислава Пончева с преподавател Христина Гаралова.
Г-жа Чолакова в своето приветствие към многобройните гости подчерта важната роля на семейството при отглеждането и възпитанието на децата и нерадостния факт, че в нашето общество все по-малко хора успяват да живеят заедно и да споделят грижата за подрастващите. Като единствена алтернатива за запазване целостта на семействата бе посочена възраждането на християнската етика и морал .
Лора Методиева, ОУ “Христо Ботев”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води