Велинград - online - 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club


Публикувано 2016-11-22 09:22:08 от Темпо

15-годишната Ванеса Янева от Средно училище “Св. Кл. Охридски” стана кмет на община Ракитово за един ден в рамките на инициативата “Мениджър за един ден” на “Джуниър Ачийвмънт”. Деветокласничката бе впечатлена от отговорната работа на кмета Костадин Холянов, която по нейните думи била напрегната, и видя как протича един негов работен ден, като прие и граждани, дошли с определени проблеми при общинския кмет. Мечтата на Ванеса е да стане архитект.

16-годишната Йорданка Мечева пък седна на стола на председателя на Общински съвет Нина Димова. “Харесва ми работата в Общински съвет, отговорна е и длъжността на председател е много важна, но предпочитам като завърша да уча педагогика, тъй като имам подход към децата”, обясни Йорданка.
В ролята на зам.-кмета Цанко Молов влезе Мария Пейчинова, а на другия зам.-кмет Димитър Топалов - Милена Гагова. Секретар за един ден в Община Ракитово в кабинета на Надка Тончева бе деветокласничката Мария Кощикова. На нея й се наложи да участва в решаването на кризисна ситуация - заради скъсани кабели по ул. “Райна Княгиня” в града бе прекъснато ел.захранването и трябваше спешно да бъдат уведомени съответните институции, за да се реши проблема. Десетокласничката Яна Синапова зае работното място на гл. експерт “Образование” Гергана Мандарева, Гергана Комсалова бе секретарка, Тодор Перчелиев ръководеше за един ден звеното “Местни данъци и такси“ в общината, а Васил Андонов от 9-ти клас бе за един ден главен експерт, отговарящ за обществени поръчки, дружества с общинско участие, категоризация на заведения и защита на потребителите при титуляра инж. Светлана Василева. Ученикът от 10-ти клас Любослав Циков пое работата в “ЕСГРАОН”.
В края на работния ден на младите мениджъри секретарят на общината Надка Тончева връчи плакети и грамоти на участниците в петата поредна за Ракитово кампания “Мениджър за един ден” и им пожела да са все така всеотдайни и с ентусиазъм за работа в административните структури. Ръководителят на гимназистите г-жа Дафинка Клечарова благодари на община Ракитово за предоставената възможност децата да участват в световната инициатива и съобщи, че на 18 ноември нейните възпитаници ще представят Ракитово в национално състезание по предприемачество заедно с отбори от София, Пловдив и Пазарджик и ще докажат себе си, знанията си и опита си пред връстниците си.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай