Велинград - online - Старт на мечти и кариери 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Старт на мечти и кариери
Публикувано 2016-11-22 09:26:53 от Темпо

Инициативата “Мениджър за един ден“ на програма “Джуниър ачийвмънт - България” се провежда ежегодно на територията на 100 държави. Тази година във Велинград тя се реализира за 13-ти пореден път. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст от 16 до 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от различен тип в рамките на един ден.

На 17.11.2016 г. откриването на инициативата “Мениджър за един ден” се състоя в СУ “Васил Левски”. В нея взеха участие учениците от деветите и десетите класове и учебната компания, която представи продукта си, а присъстващите видяха как работи и най-новата придобивка на училището - 3D принтер.
Младите мениджъри работиха в Райфайзен банк и УниКредит Булбанк, офисите на СиТи компютърс, хотел Камена, магазин Билла, Полицейско управление и Община Велинград. Учениците приеха задачите си много сериозно и успешно изпълниха задълженията си.
Кметът д-р Костадин Коев прие в Община Велинград ученици, за да разберат как функционира общинска администрация. Преди да заемат временните си длъжности, те се срещнаха със секретаря на Община Велинград Тодор Янков, който ги запозна със структурата на администрацията, с основните дирекции и задълженията на служителите в тях. След това Виктория Джонева зае поста на кмета д-р Костадин Коев, Любомира Борисова пое задълженията на директор дирекция “ХСД” Мариана Зинкова, а Костадинка Германова стана директор на дирекция “ИПТР” на позицията на Цвета Спасова. Момичетата приеха отговорно ролите си в Общината и се справиха перфектно с възложените им задачи.
Денят беше успешен за всички участници в инициативата, като те имаха възможност да се докоснат до мечтаната професия и да се ориентират в избора на бъдещата си кариера.
Виктория Джонева, Х а клас

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води