Велинград - online - Правят кадастрална карта и регистри на Велинград и Костандово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Правят кадастрална карта и регистри на Велинград и Костандово
Публикувано 2016-11-22 09:56:59 от Темпо

Изпълнителният директор на Агенцията по геодезия и кадастър Св. Наков издаде заповед, с която открива производство по създаване на кадастрална карта и кадастрални регистри за землището на Велинград (без територията на поземлените имоти, за които кадастралната карта и кадастралните регистри са одобрени през 2011 година).

Изработването на кадастралната карта и кадастралните регистри е възложено на три правоспособни фирми: ЕТ “Геоинженеринг - Николай Киров“, “Геобиб“ ООД и “Пазарджишки териториален кадастър“ ЕООД. Графикът за извършване на дейностите ще се обявява от Службата по геодезия, картография и кадастър - Пазарджик и Община Велинград.
Важно за жителите на Велинград е, че в срок 30 дни от обнародването на заповедта в “Държавен вестник“ собствениците са длъжни да означат на свои разноски границите на поземлените имоти, намиращи се на територията на района, в съответствие с актовете за собственост. Заповедта бе публикувана на 11 ноември 2016 г.
Същата процедура за създаване на кадастрална карта и кадастрални регистри в момента тече и за землището на град Костандово, община Ракитово. Агенцията е възложила изработването на “Геоинженеринг“ ООД и “Зенит-гео“ ЕООД. И в този случай собствениците имат срок от 30 дни от обнародването на заповедта в “Държавен вестник“, за да означат на свои разноски границите на поземлените имоти в съответствие с актовете за собственост.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола