Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.11.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.11.16
Публикувано 2016-11-22 09:59:22 от Темпо

СЪД За седми път на 11 ноември 2016 г. Висшият съдебен съвет обяви конкурс за административен ръководител на Районен съд - Велинград. Мандатът на съдия Веселин Петричев изтече през октомври 2014 г. и оттогава няма кандидати за поста. Според правилата на поредния конкурс участниците имат срок от 1 месец, за да подадат документи.


ТУРИЗЪМ Велинград ще се бори в конкурса “Годишни награди в туризма 2016”. Той се провежда за първи път по инициатива на Министерството на туризма. Община Велинград кандидатства в категориите “Туристическа дестинация” и “Община на 2016 г. за балнео и спа туризъм”. Нашият град участва и в категорията “Туристическо събитие” с “Голямото писане на великденски яйца от Чепинския край”.

АДВОКАТ На 15 ноември делото срещу адвокат Лука Бельов за присвояване на 144 550 лева от Община Ракитово отново бе отложено. Този път причината беше заетост на неговата адвокатка по друго събедно дело. Следващото заседание на Окръжен съд - Пазарджик е насрочено за 7 декември 2016 г.

ОПАСНОСТ На заседание на 16 ноември Областната епизоотична комисия в Пазарджик отчете повишена опасност от разпространение на птичи грип и африканска чума по свинете. Областният управител е издал заповед кметовете на общини да свикат общинските епизоотични комисии и да набележат конкретни мерки за предпазване от заболяванията.

НАСТОЯТЕЛИ На 27 ноември (неделя) в църквата”Успение Богородично” в кв. Лъджене ще се проведе гласуване за църковни настоятели. Всички православни християни, навършили 18 години, могат да участват в гласуването от 10 до 14 часа.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай