Велинград - online - Силни постижения в тежко състезание 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Силни постижения в тежко състезание
Публикувано 2016-11-29 09:43:29 от Темпо

На 26 и 27 ноември в Пловдив се проведе III международен турнир по плуване с участието на 628 състезатели от 42 плувни клуба от България, Турция и Македония. Състезанията се проведоха в три полудни. Големият брой състезатели, плуващи в покрит басейн с 5 коридора, бе сериозно изпитание за плувците, които прекараха първия ден повече от 13 часа почти без почивка, а втория 6 часа в изключително тежката обстановка.

ПК "Чепинец" участва със седем състезатели, които реализираха отлични постижения. Василена Белева и Христине Стоилова, които са още девойки, се завърнаха с медали в абсолютната категория. Василена е със сребро на 200 м гръб и 200 м съчетано плуване и 6-то място на 100 м съчетано. Христине е с бронзов медал на 200 м бътерфлай и с с 4-то и 6-то място на 100 и 50 м бътерфлай. Юношата Емилиян Десподски в същата категория е с десети места на 100 м бруст, 100 и 200 м съчетано плуване.
Много силно и с отлични лични резултати при родените през 2003/2002 г се представи Георги Целев. В пет дисциплини той се нареди непосредствено след медалистите: на 50 м бруст - 4-то място (II от възрастта), 100 съчетано плуване - 5-то място (I-во от възрастта), на 100 м бруст - 6-то място (II-ро от възрастта) и на 200 м съчетано - 5 място (III-то от възрастта).
Треньорите на ПК “Чепинец” Любов и Христо Доксинови съобщиха, че с лични резултати и достойно представяне в своите дисциплини са и Лени Бояджиева, София Николова и Доротеа Николова, които са в първата десетка от своите възрасти.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води