Велинград - online - Балът на Лайънс клуб - Велинград даде тон за благотворителност 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Балът на Лайънс клуб - Велинград даде тон за благотворителност
Публикувано 2016-11-29 09:55:41 от Темпо

26-те дами от Лайънс клуб - Велинград организираха Коледен благотворителен бал, който се проведе вечерта на 27 ноември в хотел “Здравец”. Събитието привлече много гости, за чието настроение пяха звездите от “Х Фактор” квартет “Белканто” и трио “Парадайс”, Мариам Маврова и деца от музикална школа “Звънче”. Участие взе и Димитър Туджаров-Шкумбата.

През 2016 се навършват 100 години от създаването на първия Лайънс клуб в света - годишнината бе отбелязана с Европейски форум в София с участието на 5000 членове от 40 страни, сред които и представители на велинградския клуб. Всички Лайънс клубове фокусират дейността си в няколко направления: помощ за запазване на зрението, за бедни и бедстващи хора, за младите и околната среда. Всеки клуб определя своите приоритети и осъществява своя програма в зависимост от спецификата и нуждите на региона.
Г-жа Величка Иванова, която е президент на Лайънс клуб - Велинград през настоящата година, сподели, че членовете на клуба са решили да дарят събраните на бала средства в 3 направления. Една част от средствата ще са помощ за образованието на незряща студентка от Велинград, която клубът подпомага от миналата година. Помощ ще получат и два дневни центъра за деца с увреждания - “Свети Стилян” в Ракитово и “Надежда” във Велинград.
До края на 2016 г. дамите от Лайънс клуб - Велинград ще наградят деца от Велинград и Ракитово, участвали в международния Лайънс конкурс “Плакат за мир”. Ще отделят средства и в помощ на деца от нуждаещите се семейства, с които работи отдел “Закрила на детето”. Ще продължат прегледите на зрението на децата в детските градини, които са изключително важна профилактика, а от тази година се извършват безплатно и с апарат, купен от Лайънс клуб - София.
Във Велинград продължават благотворителните инициативи в дните преди Коледа. На 3 декември ще се състои традиционният Коледен бал на Ротара клуб - Велинград. За девети път балът ще протече под мотото “Да помогнем на талантливите деца от общините Велинград и Ракитово”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола