Велинград - online - Две от наградите на БХРА и тази година дойдоха във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Две от наградите на БХРА и тази година дойдоха във Велинград
Публикувано 2016-11-29 10:08:00 от Темпо

На 22 ноември 2016 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи в “София Хотел Балкан” своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. Сред гостите на официалната церемония бяха министрите на туризма Николина Ангелкова и на социалната политика Зорница Русинова, народни представители, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

За първи път през тази година наградите се проведоха в партньорство с Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ), което номинира общини за награди на БХРА в няколко категории. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма от 1996 г. и за гордост на Велинград част от наградите са били присъждани на местни хотели и заведения. Традицията продължи и през тази година. Кметът Костадин Коев получи приза за “Най-успешно партньорство в туризма с община през 2016 г.” Наградата му бе връчена от заместник-министъра на околната среда и водите Атанаска Николова и от Златко Златанов. Като зам.-председател на Управителния съвет на БХРА г-н Златанов изрази благодарност за добрата съвместна дейност между местната власт и туристическия бранш във Велинград.
Сред наградените от БХРА общини са още Варна - за най-големи инвестиции в туристическа инфраструктура, представяща културно-историческото наследство; Чепеларе - за създаване на нови туристически атракции и най-добро информационно обслужване на туристи; Луковит - за най-просперираща община в туризма и Банско, чийто кмет Георги Икономов бе отличен за кмет с най-голям принос за развитие на туризма. Награда заслужи и село Скобелево, община Павел баня за туристическа атракция на 2016 г. - етнографския комлекс “Дамасцена”, представящ производството на розово масло.
В списъка на наградените отново е “Вила Вучев” във Велинград. Петзвездната вила, която бе отличена от БХРА като най-добра бутикова вила за 2015 г., затвърди високото си ниво с наградата “Най-добра бутикова вила на 2016 г.” Изпълнителният директор на “Бул Райзен” ЕООД Ивайло Николов получи наградата от членовете на УС на БХРА Георги Пампоров и Галина Тодорова.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води