Велинград - online - Отчет и избори в ТД “Юндола” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Отчет и избори в ТД “Юндола”
Публикувано 2016-12-06 09:05:17 от Темпо

С “Хубава си, моя горо” в общо изпълнение на певческата група и всички присъстващи туристи започна отчетно-изборното събрание на Туристическо дружество “Юндола” на 2 декември 2016 г. в ТИЦ.

Председателката на ТД “Юндола” Недка Панайотова представи отчет за периода от 2011 до 2016 г. През този период бяха отбелязани две важни годишнини: през 2015 се навършиха 95 години от основаването на ТД “Юндола”, а през 2016 - 15 години от учредяването на клуба на туристите ветерани, който членува в Българската федерация на туристите ветерани. Членовете на ТД “Юндола” са 82, като 55 от тях са ветерани. ТД “Юндола” има съдебна регистрация в Окръжен съд - Пазарджик и всеки, който желае, може да я види, подчерта Недка Панайотова. В отчетния доклад намериха място организираните всяка седмица еднодневни походи в околностите на Велинград, участието в национални походи и такива, организирани от туристически дружества в страната. Г-жа Панайотова, която е председател на ТД “Юндола” от 2010 г. и има многобройни награди за активна туристическа дейност, разказа и за участието си в семинар, по време на който преди дни са се изкачили за 13 часа на Кръстова гора. Туризмът е начин на живот, да си пожелаем през 2017 г. да се увеличи броят на походите и да привлечем по-млади туристи, пожела тя.
Единственото изказване по доклада беше на Здравка Ангелова, която разказа, че цялото нейно семейство членува в ТД “Юндола” от много време. Тя каза, че запазването на дружеството се дължи на председателката Недка Панайотова и пожела ТД “Юндола” и занапред да има председател с голяма душа и сърце.
Събранието избра нов Управителен съвет, в който влязоха туристите Митра Чопева, Иван Янкулов, Веселина Влахова, Тинка Гарданска, Стойка Костова, Цветана Табакова и Борис Бурдин. Със значки за активна туристическа дейност бяха наградени Елена Александрова, Иван Янкулов и Борис Бурдин, а специална благодарност Н. Панайотова отправи към Васил Въргов.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай