Велинград - online - На 22 декември - награди за най-добрите спортисти за 2016 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На 22 декември - награди за най-добрите спортисти за 2016 г.
Публикувано 2016-12-06 09:07:29 от Темпо

В края на декември община Велинград по традиция ще награди спортистите с най-големи успехи през годината. Церемонията ще има ново име - вместо познатото Бал на спортиста ще се нарича “Спортни постижения 2016”, но по същество остава същата.

На 2 декември в общината се проведе подготвителна среща, в която участваха ресорният зам.-кмет Сергей Кичиков, директор “Икономическа политика, туризъм и реклама” Цвета Спасова и експертът в ОА Невена Шуманова. На поканата се отзоваха едва двама представители на 10-те спортни клубове: Христо Доксинов от ПК “Чепинец” и Николай Цинцев от СК “Бойни изкуства”. Взето бе решение всеки от спортни клубове до 9 декември да номинира своите трима спортисти с най-високи постижения през 2016 г., които да бъдат наградени. Церемонията “Спортни постижения 2016” ще се проведе на 22 декември в залата на Туристическия информационен център.
До края на годината спортните клубове трябва да представят в общината примерни бюджети за 2017. Зам.-кметът Сергей Кичиков призова за реални бюджети, като се застрахова, че не казва, че ще бъдат изпълнени. Той съобщи, че общинското ръководство има идея през 2017 г. поне с малко да бъде завишен бюджетът за масов спорт. С оглед разпределението на средствата от общината отново напомниха на клубовете, че очакват тяхното становище по предложения проект за наредба. Преди месеци беше избрана комисия от представители на спортните клубове, която трябва да огледа текстовете и да даде мотивирани предложения, за да бъде внесена наредбата за гласуване в Общинския съвет. Наредбата ще зададе правила за разпределение на парите, което всяка година води до излишни спорове и напрежение. От своя страна клубовете поставиха въпроса дали ще получат неразплатените средства, които общината им е разпределила за 2016 г. и получиха уверението от г-н Кичиков, че това ще стане.
Финал на спортния календар на Велинград за 2016 г. ще бъде Коледният плувен турнир, който двата плувни клуба “Чепинец” и “Белмекен” организират на 11 декември от 10 часа на Закрития плувен басейн “Антон Митров”. В състезанието ще участват повече от 80 плувци от Велинград и Пазарджик, като Христо Доксинов изтъкна, че има интерес и от други клубове, но във Велинград няма условия за провеждане на плувно състезание с по-голям мащаб. Идеята е турнирът да бъде стимул за най-малките плувци, които да натрупат опит за бъдещи стартове. За всички участници община Велинград ще осигури грамоти, а за победителите и награди.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай