Велинград - online - Балът на Ротари - благотворително и юбилейно 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Балът на Ротари - благотворително и юбилейно
Публикувано 2016-12-06 09:30:00 от Темпо

Ротари клуб - Велинград събра гости и приятели на традиционнния си Коледен бал, който се проведе вечерта на 3 декември в хотел “Олимп”. Тази година празникът бе двоен, тъй като клубът отбелязва 10 години от своето създаване. Президентът Красимир Дерменджиев благодари на всички, които през годините са повярвали и подкрепили каузата на бала “Да помогнем на талантливите деца от общините Велинград и Ракитово”.
Повече от 80 деца и младежи с високи постижения в образованието, културата и спорта вече са получили финансова помощ за своето развитие. Боряна Белухова разказа за най-важните и обществено значими проекти на велинградските ротарианци през изминалите 10 години.
Поздрави за юбилея отправи Ротари клуб - Пазарджик, който преди 10 години съдейства за чартирането на клуб във Велинград. Вълнуваща бе появата на деца от музикалната школа “Звънче”, които поднесоха поздравителен адрес от своите ръководители Йорданка и Иван Казалиеви. Младите таланти подариха на клуба юбилейния си диск по случай 20-годишнината на “Звънче”, за чието издаване помогнаха и ротарианците. Към поздравите се присъедини и Величка Иванова, председател на Лайънс клуб - Велинград.
Изпълненията на Мариам Маврова бяха най-силното доказателство за това колко талантливи, успешни и позитивни деца и млади хора има във Велинград и че си заслужава те да бъдат откривани, подкpепяни и насърчавани. В програмата участваха ансамбъл “Елика” от Пловдив, мандолинен оркестър и художникът Константин Анастасов от Пазарджик.
Проведоха се благотворителни базар, търг, “таен подарък” и томбола. Събрените средства отново ще бъдат дарени на талантливи деца от общините Велинград и Ракитово, като това по традиция ще стане през февруари.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България