Велинград - online - Бъди Човек - направи добро! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бъди Човек - направи добро!
Публикувано 2016-12-06 09:42:02 от Темпо

Когато веднъж си се докоснал до магията на доброто - отърваване няма! Миналата Коледа хората, които се включиха в кампанията на “Бъди Човек”, знаят най-добре за какво говоря! Затова и тази година нямаше как да обърнем гръб на хората , на които върнахме надеждата в доброто! Те разчитат на нас! Няма как да ги предадем! Те разчитат, че няма да ги забравим и тази година! И ние няма да го направим!

Като цяло организацията и тази година няма да е по-различна от миналогодишната кампания, с една единствена разлика – много ми се иска тази година да увеличим броя на доброволците, които ще раздават храна! Дълбоко вярвам, че това е начинът да се зарази човек завинаги с доброто! Само когато видиш нищетата и мизерията, в която хората живеят, може да разбереш смисъла на дарения хляб! Само когато видиш очи, пълни със сълзи, които ти благодарят искрено и те благославят, може да събереш сили и енергия и да поискаш да направиш живота им по-добър! И не само техния, а на всички!
И тази година ще се постараем да им осигурим всички продукти, нужни за едни по-светли празници! Храната не може замести присъствието на близките, но все пак е нещо! Иска ми се всички, четящи това, на Коледа да се обадят на близките си и да им покажат, че макар разстояние да ги дели - те въпреки това ги носят в сърцето си! Това би бил най-прекрасният коледен подарък за тях! Не знам дали разбираме какви щастливци сме, но се моля всеки един да го осъзнае без тежките уроци на живота!
Тази година ще помогнем на хора, на които и миналата година подадохме ръка! Включили сме и нови хора, но конкретна бройка към този момент не мога да дам! След седмица започва събирането на продукти, така че всеки, който желае, може да се включи! Набирамe и доброволци с лични автомобили, които да раздават с нас! И тази година датата е 21-ви декември! Ден, в който доброто ще залива отново града ни!
Информация може отново да откриете на Фейсбук-страницата ми “Големите сърца на Велинград”! Добре сте дошли всички, чиито сърца се разтуптяха от прочетеното! Голяма съм и не вярвам вече в Дядо Коледа! Но вярвам във вас - в добрите хора и знам, че заедно можем да сбъднем коледните желания на много хора! Заедно можем да бъдем коледното чудо в града ни!
Към хранителните продукти ще има и по един специален подарък за всички - коледни картички, които ще бъдат изработени от деца от училищата в града ни. Благодаря ви, малки коледни джуджета! Вашите картички ще греят като коледни звезди в тези толкова забравени домове ! Не знам дали изобщо си давате сметка колко ценен подарък правите! Благодаря Ви! Благодаря на всички, които ни помагат. Желая Ви доброто, което правите - да Ви се връща стократно! Бъдете благословени, хора с големи сърца!
Весела Апостолова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола