Велинград - online - С пожелание за здраве и независимост 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

С пожелание за здраве и независимост
Публикувано 2016-12-13 09:38:38 от Темпо

Екипът на ЦРСИХУ в Ракитово сърдечно поздрави своите потребители с Международния ден на хората с увреждания чрез емоционалното слово на директорката Мария Балабанова: “Пожелаваме ви това, което мисмим, че е най-добро за вас - здраве и независимост. А ние ще създадем възможност за по-адекватно посрещане на нуждите чрез индивидуален подход и целенасочени дейности за интеграция и превенция на социалното изключване”.

Г-жа Балабанова благодари за подкрепата на Община Ракитово, което бе представена лично от кмета Костадин Холянов и председателя на Общинския съвет Нина Димова, които също отправиха своите пожелания.
По традиция празниците в центъра са изпълнени с песни и хумор. Тази година песните бяха “вътрешна продукция” - сладкогласните баби от група “Златна есен” с ръководител маестро Никола Янев-Чоли зарадва присъстващите с песните “Извор вода извира”, “Ясен ми месец грееше”, а “Бело лице имам” и “Айди фичор” бяха със солистки Елена Рускова и Мрияна Попчева.
Хуморът беше “външна продукция”: духовитите артистки от Самодейния театър към читалище “Будилник” Мария Гергененова и Нина Левтерова разсмяха от сърце потребителите и гостите със скечове. Дамакините в лицето на Цветанка Евтимова и Венета Добрева също развеселиха с хумористична сценка.
В шеги и песни премина празникът, който дълго време ще стопля сърцата на потребителите, излезли от четирите стени на своите домове и в центъра намерили нов път за реализация. Една позната ми беше казала: “В Англия да си инвалид!”, а аз бих добавила “и в Ракитово!”
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води