Велинград - online - Коледно утро с музика 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледно утро с музика
Публикувано 2016-12-13 09:43:43 от Темпо

Кога, ако не преди Рождество Христово, е време да загърбим напрежението и суетата на ежедневието, да спрем обикалянето по магазини и трапези, да заменим материалното с духовното? Точно това предложиха на своята публика участниците в Коледното утро, организирано на 11 декември в Художествената галерия във Велинград от Центъра за подкрепа на личностното развитие - Обединен детски комплекс (ЦПЛР-ОДК).
В музикалната продукция взеха участие възпитаниците на класовете по обой и саксофон с ръководител Катерина Мирчева, по пиано с ръководител Ирина Байрактарова и по флейта с ръководител Венера Ланджова.
Едночасовата програма, открита от директора на ЦПЛР-ОДК Катерина Мирчева, бе изпълнена с коледен дух. Младите музиканти изсвириха едни от най-обичаните и харесвани песни за Коледа: от българската “Тихо се сипе първият сняг” през класическата “Тиха нощ” до “Рок около елхата”.
В групата на саксофонистите се изявиха Георги Иванов, Александър Гърков, Калоян Прегьов, Иван Славчев, Никол Драева, Йоан Каръков, Любомир Мирчев, Александър Прегьов и Мирослав Люгов. На обой свириха Теодора Кръстева и Владислав Мирчев, който се изяви и с електрическа китара. В дует китара и тенор саксофон чухме Благой Кавръков и Йоан Каръков.
В Коледното утро с изпълнения на пиано се включиха Мария Владеску, Мариела Граматикова, Мария Янакиева, Радина Граматикова, Васил Янакиев, Никол Драева, Ели Захова, Марияна Дрянкова, Гергана Драева и Цветина Вачева, която показа талантите си на пианистка и певица.
Коледни мелодии на флейта изпълниха Теодора Райнова, Михаела Николова, Елена Якимова.
Последното изпълнение в концерта беше на преподавателките Ирина Байрактарова и Катерина Мирчева, които изпълниха “Рок около елхата” под аплодисментите на публиката. Мариана Зинкова, директор “Хуманитарни и социални дейности” в Община Велинград, благодари на децата, че са свирили от сърце и им пожела много радост на Коледа. Коледното утро завърши с почерпка, за която се погрижиха родителите на музикантите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай