Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.12.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.12.16
Публикувано 2016-12-13 09:58:10 от Темпо

ФРАНЦИЯ Председателят на Общински съвет - Велинград Бельо Мандраджиев беше на посещение във Франция. Учебното пътуване е част от наградата “Екообщина на 2016 г.”, която община Велинград спечели през октомври в рамките на конкурс, подкрепен от посолството на Франция.


СЕСИЯ Общински съвет - Велинград ще заседава на 15 декември по дневен ред от 21 точки. Очаква се това да бъде последната сесия за 2016 година.

ИЗМАМИ За пореден бум на телефонните измами съобщават от Областната дирекция на полицията. Само за 48 часа през изминалата седмица са засечени 30 лъжливи телефонни обаждания с искания за пари от възрастни хора, включително във Велинград.

ТОК EVN България съобщи, че обновява системата си за обработка на данни, поради което плащане на фактури няма да е възможно от 17:00 ч. на 15 декември (четвъртък) до края на 19 декември 2016 г. (понеделник). Няма да са възможни плащания за електро- и топлоенергия нито на каси в пощите, нито по банков или по електронен път през интернет.

НИКУЛДЕН На 6 декември десетки велинградчани се събраха в параклиса “Свети Никола”, за да почетат големия християнски празник. Празнично служение извърши отец Антон. По традиция и със съдействието на ДГС “Алабак” бе приготвен и раздаден рибен курбан.

КНИГА Книгата “Турският въпрос и Държавна сигурност” на Любомир Шопов ще бъде представена във Велинград. Литературната среща ще започне в 11 часа на 16 декември (петък) в Художествената галерия.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води