Велинград - online - Помощта не е само пари и храна 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Помощта не е само пари и храна
Публикувано 2016-12-20 10:58:48 от Темпо

На 21 декември десетки възрастни, самотни, болни и бедни хора ще получат пакет с храна за предстоящите празници. За пореден път с благородната мисия “Подари коледна вечеря на човек в нужда” се зае Весела Апостолова, която успява не само да организира кампанията, а и да увлече много велинградчани. Тази година към общите усилия се присъедини и създадената във фейсбук група “Велинградски майки”.

“Всички акции, които досега сме организирали, са имали две основни цели. Първата е да помагаме както и с каквото можем, а това това не винаги означава пари. Втората, но не по важност причина, е да бъдем пример за нашите деца, да ги учим да виждат, да търсят и да правят добро”, казват майките. Решили са да се включат в кампанията с "емоционален елемент". Самотните и болни хора имат нужда и от топлина и внимание и затова към всеки хранителен пакет ще бъде добавена коледна картичка, изработена от детски ръчички. Сед разговори с класни ръководители и учители от различни класове и училища, които са се съгласили да помогнат, децата изработиха над 100 прекрасни коледни картички.
Картички рисуваха децата от 1 "б" и 5 "б" клас на СУ "Св.св. Кирил и Методий” с ръководител госпожа Джиева и четвъртокласници от същото училище със съдействието на учителите г-жа Гьошева, г-жа Папаркова и г-жа Ил. Иванова. Лично картичка донесе Бони Иванова от 1 “а”клас. Рисуваха и малките художници от 3 "а" и 3 “б” клас на ОУ "Христо Ботев" с ръководители г-жа Гугалова и г-жа Марова, децата от 2 "б" клас с ръководител г-жа Захова и от 1 "б" клас с ръководител г-жа Петрова. Картички направиха и най-малките коледни вълшебници - децата от 4 група "Мечо Пух" от детска градина "Радост” с подкрепата на директорката Таня Голомехова и на учителките г-жа В. Иванова и г-жа Ив. Цанова.
На 17 декември “Велинградски майки” предода коледните картички на организаторите на кампанията "Подари коледна вечеря на човек в нужда", за да ги сложат към всеки едни от хранителните пакети. Останалите картички подариха на на възрастните хора в дом “Ела”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води