Велинград - online - Коледните концерти - неизменна част от празника 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледните концерти - неизменна част от празника
Публикувано 2016-12-20 11:01:36 от Темпо

За велинградчани Коледните концерти вече са неизменна част от празника. Доказват го пълните зали на читалищата, в които макар и без да свалят зимните палта, хората идват с настроение за празник.
Тази година първи на коледната сцена застанаха самодейците от НЧ “Отец Паисий-1893”. Вечерта на 16 декември бе открита от най-малките мажоретки и продължи с коледни и новогодишни песни на вокална група “Велина” с ръководител Ели Саздова
. Градският смесен хор “Николай Гяуров” под диригентството на Момчил Томов и с акомпанимента на Стоянка Енчева изпълни песни за Рождеството на Христа. В концерта се включи и вокална група “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева, която на 30 декември ще отбележи 10 години от своето създаване с голям самостоятелен концерт. Много настроение внесоха руските песни на група “Сюрприз” с ръководител Ирина Байрактарова. По традиция Коледният концерт завърши с изпълнения на Младежкия духов оркестър “Димитър Мечев” с диригент Димитър Лазаров и на мажоретния състав с художествен ръководител Биляна Масларова. Водещата на концерта Весела Цинцева предаде поздравите на председателя на читалището Цветан Котев към всички самодейци, а поздравителен адрек от името на кмета Костадин Коев поднесе зам.-кметът Светла Томова.
На 17 декември коледари откриха Коледния концерт на ЦПЛР-ОДК, който беше благотворителен в помощ на пострадалите от село Хитрино. Гост на концерта беше кметът Костадин Коев, който пожела весели празници на децата. В програмата имаше много музика, песни, танци и смях. Музика - в изпълнение на възпитаниците на школите по китара, обой, саксофони и флейта. Песни с Хора на малките, музикална школа “Звънче” и трио “Парадайс”. Танци с Клуб за спортни танци “Импулс” и Представителния фолклорен ансамбъл “Здравче-венче”. Смях и забавление със скечовете, изпълнени от участниците в театралната трупа.
Коледните концерти и събития продължат и през тази седмица - виж КОЛЕДЕН АФИШ.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води